dimarts, 31 de març del 2009

El pecat del Papa Beneit XVI

"Yo no creo en la iglesia” Tots sabíem que el Pepe Rubianes no tolerava a les institucions eclesiàstiques i els seus representants. Per altra banda, sabem que era un gran enamorat del continent Africà, de la seva gent i de les diverses cultures que allà s’hi troben. Per tot això ara argumentat, vaig pensar en quina hauria estat la reacció del gran Rubianes davant les declaracions del Papa Benet XVI, amb mallorquí Beneit XVI (curt d’enteniment o tonto) , sobre la utilització del preservatiu a Àfrica. El senyor Mazinguer, perdó Ratzinger, va tenir collons de dir al Camerun que el contagi de la SIDA no es pot superar amb la distribució de preservatius, i que pel contrari, això fa que augmentin els problemes. Hem de tenir en compte que a l’ Àfrica uns 22 milions de subsaharians estan infectats pel virus, un 68% dels infectats al món. Ràpidament varen sorgir veus que condemnaven les paraules d’aquell dimoni disfressat de blanc. Les paraules d’aquest personatge poden tenir una profunda repercussió en la salut de milions de persones analfabetes de l’Àfrica incapaces de ser crítiques davant les paraules del seu principal guia espiritual. Em repugna només pensar-ho, eejj!! La feina de milers de persones, voluntaris, ONG, metges, que treballen a l’Àfrica lluitant contra aquesta malaltia, intentant conscienciar sobre l’ús del preservatiu a la població altament exposada.
La prestigiosa revista científica “The Lancet” ha qualificat de atroces aquestes declaracions i fins i tot la ONU i diferents caps d’Estat les han condemnades. Espero que Déu castigui severament al Papa i l’enviï al infern.
També davant les declaracions de l’individu aquest, han sorgit propostes com la del Ministeri de Sanitat Espanyol d’enviar un milió de preservatius a l’Àfrica. També han sorgit moviments en favor de la utilització i conscienciació de l’ús del preservatiu en tot el món. Fins i tot al Facebook s’ha creat un grup per posar un condó al cap de “sa patata bullida” aquella que es fa dir Papa (arrugaá).


Aiii si en Rubianes estigués viu. Em penso que aquest cop s’enfadaria fort, no ho creieu?